Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Katko.

Plně souhlasím s hodnocení EW.Konečně na naší politické scéně se objevila politička,která se nebojí hájit svůj názorJako místopřeskyně ˇUS jasně prezentovala svoje postoje,Jen více takových politiků.Zajisté jako nová senátorka neustoupí ze svých politických postojů a bude neohroženě hájit svcoje postoje i kdyyž v současném politickém marasmu to nebude mít lehké.

  EW znám od roku 1992 od jejího návratu z USA.Jako členka ODA a její právníčka se z počátku snažila o prosperitu ODA  její rozkvět.Bohuižel v nejtěšších chvílích pro ODA v letech2000 až 2005 ODA nepomohla vyřešit tuto tíživou situaci raději opustila její řady.Budiž jí ke cti že se na rozdíl od jiných(Parkanová a SCHWANCEBERK) se nikdy neangažovala v jiné politické straně.A6 v letošních senátních volbách se za podpory tvojí strany dostala do senátu.Toto je jen malá kanka na její politické kariéře,že přispěla v roce 2007 k rozpadu ODA.

Doufám nebude to mít mezi rudým senátem vůbec lehké

Držím ji palce

0 1
možnosti
KD

Pane Brunnere a kam nás ti, co provozují onu praktickou politiku a nejsou v ní tak nepoužitelní, jak říkáte, dovedli? Kdyby takových "nepoužitelných moralistů" bylo více, možná by současná česká a moravská politika nebyla v takovém "nepoživatelném" stavu. Nezlobte se, ale já budu raději dále naivní:-)

0 0
možnosti
JB

Netvrdím, že je politika v nějakém poživatelném stavu.Jen si myslím, že se všeobecně přehání a to na všechny strany, nahoře i dole.Morální apely na syčáky nepůsobí, jen "blbnou" právě ty slušné lidi a ti pak chtějí od státu něco co jim stát nikdy nemůže dát, například jistotu.

0 0
možnosti
JB

Jste naivní když obdivujete politiky typu Wagnerové či Dienstbiera.Nejsou to totiž politici, nýbrž moralisté a v praktické politice jsou nepoužitelní.

0 1
možnosti
  • Počet článků 63
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1507x
Dívám se kolem a přemýšlím. A když je toho přemýšlení moc, sednu k počítači.
www.katerinadubska.cz

Seznam rubrik